Bakken voor SOS

Bakken jullie mee?

Hebben jullie thuis een keukenprins(es) die van bakken houdt? Start je eigen actie! Maak hier je eigen actiepagina aan. Via de actiepagina kunnen jullie de opbrengsten van de verkochte cupcakes makkelijk doneren. Ook kunnen andere mensen via deze pagina cupcakes bij jullie kopen en dus tegelijkertijd ook doneren (vanaf €5). De prijs van de cupcake bepalen jullie zelf. 

Samen bakken voor kinderen in Kenia
Wij vragen aan iedereen om zoveel mogelijk cupcakes te bakken en samen zo veel mogelijk te kunnen betekenen voor de kinderen in Kenia. De totale opbrengst van de cupcakeverkoop gaat naar het SOS kinderdorp Meru in Kenia.

Jullie kunnen ook gratis de speciale Aan de Bakdag kit downloaden. Deze kit bestaat uit: een leuke kleurplaat, een Aan de Bakdagslinger, accessoires om jullie zelfgemaakte doneerbox op te leuken en niet te vergeten de bedankkaartjes. Hiermee kunnen jullie vrienden, familie en buren op een leuke manier bedanken.

 

Met deze Aan de Bak knutselkit maak je er een heel feestje!
De knutselkit bestaat uit een kleurplaat en vrolijke slingers. En maak je eigen doneerbox (bijvoorbeeld van een melkpak) en beplak deze naar wens met de doneerboxaccessoires en geef vervolgens je persoonlijke bedankkaartjes aan de donateurs/kopers. Veel knutsel- en bakplezier!

Download alle items uit de Aan de Bakdag kit hieronder.

 

                    

Download de Aan de Bakdag-slinger

 

        

Download de de doneerbox accessoires

 

                   

Download de kleurplaat

       

Download de bedankkaartjes