Our motivation to support SOS-kinderdorpen

Lucia B van Rheenen

( Lid van team: Maartenscollege in actie voor SOS-kinderdorpen! )

van totaal € 100 (55%)

Lucia van Rheenen (luciavanrheenen@gmail.com)
Bente Boelstra
Lot van der Veen

''Wij vinden het alle drie heel belangrijk dat er veel aandacht komt voor families/kinderen die het moeilijk hebben.''

Wij zitten alle drie op het Maartenscollege, dat is een middelbareschool in Haren. In de derde klas doen wij een community project. Dit houd in dat je een bepaalde doelgroep steunt die jij interessant vindt en een binding mee voelt. Wij hebben gekozen om arme kinderen met hun gezinnen te helpen door de sponsor te zijn van SOS-kinderdorpen. Deze gezinnen hebben bijvoorbeeld door oorlog geen onderdak of eten. Wij willen ze helpen door geld op te halen met een loterij. Als hoofdprijs geven we een spelletje, gesponsord bij Speelgoedwinkel Musjes in Groningen.

Musjes is een prachtige kinderwinkel aan de Zwanenstraat. Ze verkopen heel veel verschillende soorten kind en milieu vriendelijke producten, zoals kinderkleertjes, spelletjes, kinder-verzorgproducten, speelgoed en veel meer. Daarnaast zijn al deze producten zijn ook nog eens verantwoord en worden gemaakt van duurzame materialen. Musjes staat open voor iedereen, ze hebben bijvoorbeeld speelgoed in de winkel staan waar kinderen vrij mee kunnen spelen en ook een plek voor moeders om zittend hun kinderen borstvoeding te geven! U moet zeker een keer langsgaan, want een winkel als deze is zeker een aanrader.

U kunt ons en SOS-kinderen helpen door deel te nemen aan onze loterij of gewoon een donatie te doen!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 11-11-2021 | 23:17 Goed bezig meiden!
€ 15 11-11-2021 | 23:12
€ 25 11-11-2021 | 16:00 Voor dit goede doel geven we graag. Succes!