Our motivation to support SOS-kinderdorpen

Lucia B van Rheenen

( Member of team: Maartenscollege in actie voor SOS-kinderdorpen! )

Still to go

from €100 (55%)

Lucia van Rheenen (luciavanrheenen@gmail.com)
Bente Boelstra
Lot van der Veen

''Wij vinden het alle drie heel belangrijk dat er veel aandacht komt voor families/kinderen die het moeilijk hebben.''

Wij zitten alle drie op het Maartenscollege, dat is een middelbareschool in Haren. In de derde klas doen wij een community project. Dit houd in dat je een bepaalde doelgroep steunt die jij interessant vindt en een binding mee voelt. Wij hebben gekozen om arme kinderen met hun gezinnen te helpen door de sponsor te zijn van SOS-kinderdorpen. Deze gezinnen hebben bijvoorbeeld door oorlog geen onderdak of eten. Wij willen ze helpen door geld op te halen met een loterij. Als hoofdprijs geven we een spelletje, gesponsord bij Speelgoedwinkel Musjes in Groningen.

Musjes is een prachtige kinderwinkel aan de Zwanenstraat. Ze verkopen heel veel verschillende soorten kind en milieu vriendelijke producten, zoals kinderkleertjes, spelletjes, kinder-verzorgproducten, speelgoed en veel meer. Daarnaast zijn al deze producten zijn ook nog eens verantwoord en worden gemaakt van duurzame materialen. Musjes staat open voor iedereen, ze hebben bijvoorbeeld speelgoed in de winkel staan waar kinderen vrij mee kunnen spelen en ook een plek voor moeders om zittend hun kinderen borstvoeding te geven! U moet zeker een keer langsgaan, want een winkel als deze is zeker een aanrader.

U kunt ons en SOS-kinderen helpen door deel te nemen aan onze loterij of gewoon een donatie te doen!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€15 11-11-2021 | 23:17 Goed bezig meiden!
€15 11-11-2021 | 23:12
€25 11-11-2021 | 16:00 Voor dit goede doel geven we graag. Succes!