Kinderprentenboek voor SOS kinderdorpen Oekraïne!

Karin Vijsma

Raised

356
88% reached of my target amount €400

Still to go:

SOS Kinderdorpen ondersteunt al 20 jaar kinderen en families in Oekraïne. SOS biedt noodhulp aan families in moeilijkheden, door het regelen van onderdak, voeding, water, medische zorg en psychosociale steun. 

Wij, Karin (schrijfster) en Marit (illustrator) zijn de makers van Ravi en de pratende kat. De opbrengst van het boek doneren wij GEHEEL aan SOS hulp in Oekraïne. Help mee! Aan wie geef jij Ravi en de pratende kat cadeau? Te bestellen via de webshop van Boekscout en alle (online) boekhandels.

Dit sprookjesachtig verhaal over een lief, klein jongetje dat graag profvoetballer wil worden is gebaseerd op een bijzondere ontmoeting met een kind dat in een SOS kinderdorp woont. Het prentenboek is een leuk (voor)leesboek voor jonge kinderen met een educatief element. De mooie illustraties nemen je mee op reis naar een land in het Verre Oosten, waar het verhaal zich afspeelt. In het nawoord vertelt een voormalig SOS kind, die nu een succesvol bestaan heeft in Nederland, over haar mooie jeugd in het SOS kinderdorp. Vriendelijke groet, Marit & Karin