Kom in actie voor SOS Kinderdorpen!

Wil je graag in actie komen en zo kinderen helpen. Organiseer een etentje, ren een marathon of bak cupcakes voor SOS Kinderdorpen en vraag je familie en vrienden om je hierbij te sponsoren. 

Je kan heel gemakkelijk je eigen actie starten op deze website. Ook kan je gemakkelijk een actie van een ander sponsoren. Al het geld wat op deze site gegeven wordt gaat naar kinderen die onze hulp hard nodig hebben.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vier je feest voor SOS! Een verjaardag, de geboorte van een (klein)kind, een huwelijk, een jubileum op werk, een pensioen, een borrel of diner. Allemaal mooie momenten voor bijzondere giften. Giften die nóg betekenisvoller worden als ze niet voor jezelf zijn, maar voor kwetsbare kinderen, zodat ze naar school kunnen, medische zorg krijgen of dat hun hele familie ondersteund wordt. Vier dus niet alleen feest voor jezelf, maar ook voor anderen. Dat is dubbel zo mooi en dubbel zo feest. Maak je actie aan en klik op 'start je feest'. Feestpakket Vier je je feest voor SOS? Dan kun je het SOS feestpakket aanvragen. Dit pakket bestaat onder andere uit een donatiebox, ballonnen, poster en informatiekaartjes. Vraag het feestpakket aan, mail naar actie@soskinderdorpen.nl of bel 020-303 25 00. Vraag het feestpakket bijtijds aan: wij rekenen vijf werkdagen voor verwerking van de aanvraag.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 50

Koray

06-03-2020 | 13:47 Aan: Cosmic IT Kristel heeft FANTASTISCH werk afgeleverd voor SeeItToBelieveIt. Dankjewel Kristel!