Kom coronaproof in actie voor kinderen!

Wil je graag coronaproof in actie komen en kinderen zonder ouders of veilig thuis helpen om in een liefdevolle familie op te groeien? Dat kan, ook nu! Je kunt heel gemakkelijk je eigen actie starten en er zijn heel veel manieren om iets te doen, bijvoorbeeld:

  • Vier je Feest en vraag geen cadeaus voor jezelf maar giften voor SOS Kinderdorpen
  • Vraag giften in plaats van kadoos bij de geboorte van je kleintje en ontvang zelf een gratis rompertje
  • Ren een marathon en laat je sponsoren door vrienden en familie
  • Of bak een taart of cupcakes voor SOS Kinderdorpen en vraag je familie en vrienden om deze te kopen 

Al het geld dat op deze site gegeven wordt gaat naar kinderen die onze hulp hard nodig hebben. 1 op de 10 kinderen verliest namelijk de zorg van hun familie of dreigt deze te verliezen. Voor deze kinderen zet SOS Kinderdorpen zich structureel in. Help je mee om hen de familieliefde te geven waar elk kind recht op heeft?


Het stappenplan is simpel:

  1. Bedenk wat je wilt gaan doen en hoe je geld gaat ophalen
  2. Maak hier een actiepagina aan (voor een specifiek project of niet)
  3. Laat iedereen weten wat je gaat doen
  4. Haal zoveel mogelijk geld op met onze tips en regel de betaling gemakkelijk met de QR-code van jouw actie


Start nu jouw actie! 

Heb je nog wat inspiratie nodig voordat je in actie komt? Bekijk hier onze topacties. 

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vier je coronaproof feest voor SOS! Een verjaardag, de geboorte van een (klein)kind, een huwelijk, een jubileum op het werk, een pensioen of een coronaproof diner? Allemaal mooie momenten voor bijzondere giften, ook nu. Giften die nóg betekenisvoller worden als ze niet voor jezelf zijn, maar voor kwetsbare kinderen. Vier dus niet alleen feest voor jezelf, maar ook voor hen. Het stappenplan is simpel: Bedenk wat je coronaproof wilt gaan doen en hoe je geld gaat ophalen; Maak hier een actiepagina aan; Laat iedereen weten wat je gaat doen; Haal zoveel mogelijk geld op met onze tips en regel de betaling gemakkelijk via jouw actiepagina. Wat is jouw feest waard? Voor €7,50 regel jij een dagelijkse maaltijd voor 5 kinderen Met €100 regel jij hobby's en sport voor een kind En met €250 kan neen jongvolwassene een vakopleiding krijgen Klik op 'start je feest' en maak je actie aan.Wil je een feestpakket ontvangen? Lees hier hoe dat werkt.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start je actie
Bekijk alle
€ 20

Marcel

19-08-2021 | 15:43 Aan: Marieke & Niek fietsen voor SOS Kinderdorpen WOW! Wat hebben jullie er een geweldige reis op zitten. Ik heb genoten van alle foto's/filmpjes die ik voorbij heb zien komen!! En het goede doel wat jullie ondersteunen ben ik het 200% mee eens, dus daarom deze bijdrage. Geniet van alle mooie herinneringen en de km's in de benen;) Groet Marcel