Kom in actie voor SOS Kinderdorpen!

Wil je graag in actie komen en zo kinderen helpen. Organiseer een etentje, ren een marathon of bak cupcakes voor SOS Kinderdorpen en vraag je familie en vrienden om je hierbij te sponsoren. 

Je kan heel gemakkelijk je eigen actie starten op deze website. Ook kan je gemakkelijk een actie van een ander sponsoren. Al het geld wat op deze site gegeven wordt gaat naar kinderen die onze hulp hard nodig hebben.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Vier je feest voor SOS! Een verjaardag, de geboorte van een (klein)kind, een huwelijk, een jubileum op het werk, een pensioen, een borrel of diner? Allemaal mooie momenten voor bijzondere giften. Giften die nóg betekenisvoller worden als ze niet voor jezelf zijn, maar voor kwetsbare kinderen. Vier dus niet alleen feest voor jezelf, maar ook voor hen. Klik op 'start je feest' en maak je actie aan.Wil je een feestpakket ontvangen? Lees hier hoe dat werkt.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe mee met je team, je collega’s, je klas, je kookclub of bijvoorbeeld je popkoor. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 180

placeducafe

02-07-2020 | 21:12 Aan: Actie voor SOS